problem z obrotami

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Postprzez bartgti III » 20 mar 2009, o 12:10

Niestety dycha mója przepustnica jest inna ale też chyba stawiam bardziej na przepustnice niż na pasek rozrządu
bartgti III
Berbeć

Postprzez dycha » 20 mar 2009, o 14:13

bartgti III napisał(a):Niestety dycha mója przepustnica jest inna ale też chyba stawiam bardziej na przepustnice niż na pasek rozrządu

Przepraszam ale nie spojrzałem jaki masz silnik.Zasugerowałem się kolegą który ma ten sam motor 1.6 AEE.Ja bym na twoim miejscu walczył z przepustnicą bo pasek rozrządu nie ma za bardzo wpływu na to.
dycha
Czytacz

Postprzez bartgti III » 20 mar 2009, o 15:03

Kurde właśnie jeden mechanik twierdził że może to byś od żle załozonego paska wystarczy że będzie o jeden ząbek żle załozony i takie coś nie musi objawiać od razu po założeniu nowego paska ale nawet po dłuższym czasie użytkowania auta ale zaatakuje tą przepustnice wekeend się zaczyna więc będe miał troche czasu pozdr

[ Dodano: 2009-04-07, 01:15 ]
Koledzy problem rozwiązany dycha miałeś 100% racji przepustnica zawalona tak ostro że prawie musiałem zdzierać syf śrubokrętem a za to wszystko obwiniam uszkodzoną rure od odmy nawaliła tyle syfu na przepust że :-o pozdr i dzięki za rady koledzy
bartgti III
Berbeć

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Silniki benzynowe