Ludzie pomożcie, mam taki problem, otoz mam MK3 1.8 silnik ABS, + LPG, miesiac temu wszystko bylo ok, zatankowalem sobie gazik na Orlenie no i od tamtej pory przestalka mi dzilas sonda lambda taki blad mialem, Sonda Lambda - zwarcie masy, no i sonde wymienilem na Bosha, a wczesniej mialem zamiennik jakas universalna czy cos, no ale juz mniejsza o to, mam teraz taki problem ze po wymianie sondy sonda chodizla na bezynie a na gazie nie chodzila, no i pojechalem do gazownika ustawil mi sonde i wszystko gralo ale teraz sonda dziala na gazie i bardzo duzo mi pali jakies 15l/100 a na bezynie juz mi nie dziala i mam taki blad: 561 - dopasowanie (ustalenie) składu mieszanki przekroczona wartość adaptacji i taki tez blad mialem 518 Potencjometr przepustnicy -G69 przerwa lub zwarcie do masy - Błąd Sporadyczny pomozcie mi o co moze chodzic bardzo bylbym wdzieczny.
napster temat był niezgodny z regulaminem więc go zmieiniłen na taki jaki byc powinień, następnym razem uważniej zastanawiaj się nad tytułem tematu ba skonczy sie to ostrzeżeniem !