witam. mam mały problem który wynikł z 5 godzin temu, lekko wchodzi na niskich obrotach i rusza delikatnie linkę gazu przez co pedał pulsuje, w bezpiecznikach słychać lekkie stykanie stawiam na silnki krokowy a wy co sądzicie. pisać jak się znacie -nie głupoty. miałes taki problem to pomóz. golf 1-8 gaz
Mi sie wydaje ze silniczek krokowy. U mnie na biegu jalowym szarpie jak dziki mustang Jak wymienili silniczek obroty nie dosc ze sie uspokoily to tak nie szarpal ... wiooo
pewnie masz rację dzis zobacze co tam go boli, w kurwia mnie jak moja maszynkę cos boli pieszcze go zeby mu dobrze było a tu takie manewry wali ale te bestie tak mają, pozdrowienia
Witaj barrister silniczek krokowy obstawiam, ale najlepiej jak by jakiś znajomy co ma golfa dał ci na chwilę przełożyć od swojego to byś był pewien a to chwila roboty. Ale raczej to to.
podziekował tylko skąd to trykanie w panelu bezpieczników czy jest mozliwosc ze jakis przekaznik wali robote teraz go kopłem i ok raz kiedys takie cyrki robi ale spróbuje tak jak mówisz i przełoże kroczek. podziękował
mam podobny problem co u ciebie barrister. u mnie akurat nie skacza obroty ale linka sama sie rusza i pedal gazu wlasnie tak pulsuje podobnie jak u ciebie. doszedles juz do tego?? jak cos to napisz
awaria na chwile obecną załatwiona, idiotyczne ale prawdziwe. blachy z przewodów do świec wywaliłem i silnik daje co 90KM wypas równa praca, za jebiste odejście. za opinie dzięki i p[ozdrawiam.