problem z skokem obrotów

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

problem z skokem obrotów

Postprzez barrister » 7 kwi 2008, o 21:23

witam. mam mały problem który wynikł z 5 godzin temu, lekko wchodzi na niskich obrotach i rusza delikatnie linkę gazu przez co pedał pulsuje, w bezpiecznikach słychać lekkie stykanie stawiam na silnki krokowy a wy co sądzicie. pisać jak się znacie -nie głupoty. miałes taki problem to pomóz. golf 1-8 gaz
barrister
Czytacz

problem z skokem obrotów

Postprzez szulzykk » 7 kwi 2008, o 23:30

Mi sie wydaje ze silniczek krokowy. U mnie na biegu jalowym szarpie jak dziki mustang :w00t: Jak wymienili silniczek obroty nie dosc ze sie uspokoily to tak nie szarpal ... wiooo ;-)
szulzykk
Berbeć

Postprzez barrister » 8 kwi 2008, o 07:09

pewnie masz rację dzis zobacze co tam go boli, w kurwia mnie jak moja maszynkę cos boli pieszcze go zeby mu dobrze było a tu takie manewry wali ale te bestie tak mają, pozdrowienia
barrister
Czytacz

Postprzez miras » 8 kwi 2008, o 09:45

Witaj barrister silniczek krokowy obstawiam, ale najlepiej jak by jakiś znajomy co ma golfa dał ci na chwilę przełożyć od swojego to byś był pewien a to chwila roboty. Ale raczej to to.
miras
Czytacz

Postprzez barrister » 8 kwi 2008, o 09:49

podziekował tylko skąd to trykanie w panelu bezpieczników czy jest mozliwosc ze jakis przekaznik wali robote teraz go kopłem i ok raz kiedys takie cyrki robi ale spróbuje tak jak mówisz i przełoże kroczek. podziękował
barrister
Czytacz

Postprzez TOmeck » 8 kwi 2008, o 15:32

mam podobny problem co u ciebie barrister. u mnie akurat nie skacza obroty ale linka sama sie rusza i pedal gazu wlasnie tak pulsuje podobnie jak u ciebie. doszedles juz do tego?? jak cos to napisz
TOmeck
Badacz tematu

Postprzez barrister » 9 kwi 2008, o 00:31

awaria na chwile obecną załatwiona, idiotyczne ale prawdziwe. blachy z przewodów do świec wywaliłem i silnik daje co 90KM wypas równa praca, za jebiste odejście. za opinie dzięki i p[ozdrawiam.
barrister
Czytacz

- - -

Powrót do Silniki benzynowe