moze wejdzie moze nie wejdzie ale kolego zmiana silnika na mocniejszy wiaze sie tez z wymiana wielu innych podzespołów chocby i nawet skrzyni biegów komputera pólosi nie lepiej ci sprzedac ten samochód i kupic jakis mocniejszy
wiem ze 1,6 silnik wejdzie bez dodatkowych przerobek ale czy 1.6 rs 102km bedzie tak samo? moze ktos wie na 100 % taki silniczek mi wejdzie jak ten kolo ma http://moto.allegro.pl/item306962151_go ... acja_.html a autka nie chce sprzedawac bo wrzucilem do niego 5 tys zeby wygladal lampy, zawieszenie, wydech, alumki itp chce tylko z 100 kucy miec pod maska a bede szczesliwy
[ Dodano: 2008-02-12, 11:54 ] autko sie moze podobac wizualnie bo z soboty na niedziele mialem niestety wlamanie do auta ale skonczylo sie na wybitej szybie bocznej 50 zl mnie to kosztowalo(szyba) i troche czasu na posprzatanie szkla z auta i montaz nowej szyby...
wejdzie, a czemu miałby nie wejść ? Przeciez wkońcu nawet VR6 się mieści w mk3 kazdy mk3 ma tyle samo miejsca pod maską
PS: ten silnik nie ma 16 zaworów tylko 8, i nie nazywa się "RS", a no i ma 101 KM a nie 102 W mk4 montowali 1.6 SR 105 KM, chyba z nim ci się pomyliło
PiJey88 masz racje pojade jutro do kumpla zobacze jakie ma silniki do golfa 3 z osprzetem i sie na cos zdecyduje ...heh:)ps, VR6 jest fajna ale na paliwo nie narobie