panowie troszke nie zrecznie sie czuje teraz ,tak jak ja bym prosil o pieniadze
to byl pomysl
MTuner zaskoczyl mnie tym gdy to przeczytalem ale nie powiem az leska sie zakrecila w oku ,sa na tym swiecie ludzie którzy maja serce i gest , nie powiem teraz troche krucho z kasa bo i na auto wydalem i swieta ida
ale jakos dam rade
trzeba isc w koncu do pracy , kazdy sobie pewnie mysli ze glupi jestem ze zostawilem to auto u siebie ,lecz vr-ke zrobie i bedzie malinka i wiem co mam a tak nie wiadomo co kupie , kurde na prawde dziekuje
MTuner chodz osobiscie sie nie znamy to chce jakos pomóc
ale mi sie glupi robi ,jak juz pisalem sam sobie nalalem piwa to trzeba je teraz wypic , dziekuje za wsparcie nawet takie na forum
[ Dodano: 2009-12-12, 23:56 ]no fakt stary czy nie to mnie wyrolowal jak dziecko ,ale doprowadze ten projekt do konca nie zrezygnuje chodz mial by przez rok nie jezdzic to go odwale
[ Dodano: 2009-12-13, 00:11 ]PANOWIE WIDZE ZE TROSZKE ZROBILO SIE GORĄCO NA TYM TEMACIE ZAPYTALEM O RADE TYLKO, NA PRAWDE DZIEKUJE
MTuner I KAZDEMU Z WAS LECZ NAWET GDYBYSCIE ZROBILI TA ZRZUTKĘ TO TAK NIE MOZNA JA ZA SWOJE NIE DOPILNOWANIE ODPOKUTUJĘ WYDAJAC KAZDA 1ZL NA VR-KE ALE MYSLE ZA TA KAZDA 1ZL BEDZIE DOBRZE ZAINWESTOWANA W AUTKO
JAK BEDZIE SMIGALO TO SIE POCHWALE