rozpacz VR6 pomocy

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Postprzez MTuner » 12 gru 2009, o 15:11

Chlopaki ja mam pomysl!!!
jest nas sporo na forum wiec zrobmy zrzute bo dla nas 500 zl to pikus, a dla Dinusia wiele.
Znacie to jeden za wszystkich wszyscy za jednego!!!
Ja jestem za!!! chlopak ma wieklke serce jak go nie oddal, niech ma to marzenie.
Co wy na to?
To szczegolny przypadek i nie zycze sobie takich, ze ja tez chce na nowe lampy, chlopak jest jednym z nas i zostal oszukany pokarzmy na co nas stac.
!!! Przelewem na konto.
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!

moj-golf/mtuner-reaktywacja-vr6-t5834.html
MTuner
Badacz tematu

Postprzez luki34 » 12 gru 2009, o 19:44

MTuner, chyba lepsze wyjście było by oddać to auto i odzyskać kasę. zreszto były właściciel powiedział że pokryje koszty naprawy.
luki34
Czytacz

Postprzez Dinuś » 12 gru 2009, o 19:52

MTuner, dziekuje ze napisales takiego posta masz mega serce :zawstydzony: , jesli wal bedzie prosty i be zarysowan bedzie cudownie wtedy nowe panewki i smiga lecz gdy krzywy lub zarysowany to trzeba bedzie robic szlif a wtedy koszta na pewno duzo wiecej podniosa sie ,jak dla mnie to tzreba miec odwage i serce zeby takiego posta napisac dziekuje za checi , lecz sma sobie nalalem piwa i teraz musze je wypic :( zawsze bede mial szacun dla ciebie :) luki34, tak zadeklarowal sie lecz od wczoraj wogle telefonu nie odbiera a jak dzwonilem z Mamy tel to gdy uslyszy slovo golf rozlancza tel , powiem :cenzura: mu w :cenzura: sam sobie to zrobie za wlasne pieniadze jeszcze mu kopara opadnie ja bedzie golf smigal
Dinuś
Members

Postprzez slawek3032 » 12 gru 2009, o 19:59

jak nie odbiera to ja bym przejechal sie do goscia przycisnol i niech daje kase. a co do zzutki jesli jaka kolwiek bedzie dla Dinusia to 5 dyszek moge dozucic i niech sie chlopak cieszy goferkiem.
slawek3032

Postprzez Dinuś » 12 gru 2009, o 20:27

slawek3032, jesli nie odbiera to nic nie poradze ,bede musial podjechac , myslalem ze w porządku koles nie dos ze starszy to ze udczciwy ale jedna pomylilem sie rozumiem jak to by byl jakis 20latek ktory ma halny w glowie ale stary koles no nic sa ludzie i taborety , jakos sie uda i sie zrobi maszyne :D ogulnie to dzieki panowie :) fajnie ze sa porządni ludzie i to jeszcze z Klubu , przyjdzie vw-mania bedzie sie trzeba dobrze na pic :)
Dinuś
Members

Postprzez slawek3032 » 12 gru 2009, o 20:38

stary czy mlody nie ma znaczenia oszust i tyle szkoda ze daleko mieszkasz bo Ja bym Ci odzyskal ta kase. zbieraj na remont silnika i ciesz sie furka pzdr
slawek3032

Postprzez golon113 » 12 gru 2009, o 22:15

Dinuś, nie przejmuj się, domyślam się że ten vr6 to twoje marzenie :-) bo mimo takiego niefortunnego zakupu będziesz go naprawiał za własną kasę, rozumiem cię :-) jak by co to też mogę parę dyszek tobie przeznaczyć ;-) pzdr :!:
golon113
VIP

Postprzez Dinuś » 13 gru 2009, o 00:53

panowie troszke nie zrecznie sie czuje teraz ,tak jak ja bym prosil o pieniadze :zalamany: to byl pomysl MTuner zaskoczyl mnie tym gdy to przeczytalem ale nie powiem az leska sie zakrecila w oku ,sa na tym swiecie ludzie którzy maja serce i gest , nie powiem teraz troche krucho z kasa bo i na auto wydalem i swieta ida :( ale jakos dam rade :-) trzeba isc w koncu do pracy , kazdy sobie pewnie mysli ze glupi jestem ze zostawilem to auto u siebie ,lecz vr-ke zrobie i bedzie malinka i wiem co mam a tak nie wiadomo co kupie , kurde na prawde dziekuje MTuner chodz osobiscie sie nie znamy to chce jakos pomóc :oops: :cry: ale mi sie glupi robi ,jak juz pisalem sam sobie nalalem piwa to trzeba je teraz wypic , dziekuje za wsparcie nawet takie na forum :) ;-)

[ Dodano: 2009-12-12, 23:56 ]
no fakt stary czy nie to mnie wyrolowal jak dziecko ,ale doprowadze ten projekt do konca nie zrezygnuje chodz mial by przez rok nie jezdzic to go odwale :-P :D

[ Dodano: 2009-12-13, 00:11 ]
PANOWIE WIDZE ZE TROSZKE ZROBILO SIE GORĄCO NA TYM TEMACIE ZAPYTALEM O RADE TYLKO, NA PRAWDE DZIEKUJE MTuner I KAZDEMU Z WAS LECZ NAWET GDYBYSCIE ZROBILI TA ZRZUTKĘ TO TAK NIE MOZNA JA ZA SWOJE NIE DOPILNOWANIE ODPOKUTUJĘ WYDAJAC KAZDA 1ZL NA VR-KE ALE MYSLE ZA TA KAZDA 1ZL BEDZIE DOBRZE ZAINWESTOWANA W AUTKO :) JAK BEDZIE SMIGALO TO SIE POCHWALE :-)
Dinuś
Members

Postprzez adrian5 » 13 gru 2009, o 01:32

Dinuś napisał(a):panowie troszke nie zrecznie sie czuje teraz ,tak jak ja bym prosil o pieniadze :zalamany: to byl pomysl MTuner zaskoczyl mnie tym gdy to przeczytalem ale nie powiem az leska sie zakrecila w oku ,sa na tym swiecie ludzie którzy maja serce i gest , nie powiem teraz troche krucho z kasa bo i na auto wydalem i swieta ida :( ale jakos dam rade :-) trzeba isc w koncu do pracy , kazdy sobie pewnie mysli ze glupi jestem ze zostawilem to auto u siebie ,lecz vr-ke zrobie i bedzie malinka i wiem co mam a tak nie wiadomo co kupie , kurde na prawde dziekuje MTuner chodz osobiscie sie nie znamy to chce jakos pomóc :oops: :cry: ale mi sie glupi robi ,jak juz pisalem sam sobie nalalem piwa to trzeba je teraz wypic , dziekuje za wsparcie nawet takie na forum :) ;-)

[ Dodano: 2009-12-12, 23:56 ]
no fakt stary czy nie to mnie wyrolowal jak dziecko ,ale doprowadze ten projekt do konca nie zrezygnuje chodz mial by przez rok nie jezdzic to go odwale :-P :D

[ Dodano: 2009-12-13, 00:11 ]
PANOWIE WIDZE ZE TROSZKE ZROBILO SIE GORĄCO NA TYM TEMACIE ZAPYTALEM O RADE TYLKO, NA PRAWDE DZIEKUJE MTuner I KAZDEMU Z WAS LECZ NAWET GDYBYSCIE ZROBILI TA ZRZUTKĘ TO TAK NIE MOZNA JA ZA SWOJE NIE DOPILNOWANIE ODPOKUTUJĘ WYDAJAC KAZDA 1ZL NA VR-KE ALE MYSLE ZA TA KAZDA 1ZL BEDZIE DOBRZE ZAINWESTOWANA W AUTKO :) JAK BEDZIE SMIGALO TO SIE POCHWALE :-)

Dinuś to może podaj numer konta, to każdy Ci dopomoże ile tam może, najwyżej święta zrobi mniej obwite, ale prześle Ci jakąś kasę chyba.
VW Golf, CL Europe, 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
adrian5
Czytacz

Postprzez Dinuś » 13 gru 2009, o 13:12

chlopaki kazdy z nas zostal jakos oszukany gdy kupil co do golfa lub golfa ,ja dam rade zrobie Golferka i bedzie latal , dziekuje za wasze serca ale tak szczerze mowiac [/b]MTuner z kad ty wzieles taki pomysl ;-) :-) ????? nie chce nikogo obrazic ale pewnie nie jednemu na cos zabraklo a ja nie chial bym byc wyjątkiem dla ktorego robicie skladke , jeszcze raz dziekuje ale zrobie za wlasne pieniadze , a gdy bedzie smigal to zrobie sesyjke i ocenicie vr-ke ;-) zbyt bardzo ufam ludzia i dalem sie wyrolowac :-x ale przynajmiej bede wiedzail co mam za silnik jak zrobie :hyhy:
Dinuś
Members

Postprzez golon113 » 13 gru 2009, o 13:25

spoko Dinuś, nie jesteś jedynym oszukanym ;-) ja włożyłem w swojego drugie tyle za ile go kupiłem ;-) i miałem już myśl żeby go sprzedać bo skarbonka i takie tam ale potem pomyślałem że wiem co mam, co było robione i jak było robione :-D więc został i jestem zadowolony z niego :super: a kasę to w każdego trzeba włożyć ale nie zawsze aż tyle :lol: ważne żeby się cieszyć z tego co się ma ;-)
golon113
VIP

Postprzez Dinuś » 13 gru 2009, o 13:44

golon113, dokladnie :D w tym zrobi silniczek i wiem ze motor jest dobry , zawiecha nie tlukla zawita gwint i bedzie petarda ,a jak oddal bym tego kupie innego i co moze byc gorzej , pomalu i bedzie ten smigal :)
Dinuś
Members

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Silniki benzynowe