rozpacz VR6 pomocy

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Postprzez MTuner » 13 gru 2009, o 15:05

Dinuś napisał(a):chlopaki kazdy z nas zostal jakos oszukany gdy kupil co do golfa lub golfa ,ja dam rade zrobie Golferka i bedzie latal , dziekuje za wasze serca ale tak szczerze mowiac [/b]MTuner z kad ty wzieles taki pomysl ;-) :-) ????? nie chce nikogo obrazic ale pewnie nie jednemu na cos zabraklo a ja nie chial bym byc wyjątkiem dla ktorego robicie skladke , jeszcze raz dziekuje ale zrobie za wlasne pieniadze , a gdy bedzie smigal to zrobie sesyjke i ocenicie vr-ke ;-) zbyt bardzo ufam ludzia i dalem sie wyrolowac :-x ale przynajmiej bede wiedzail co mam za silnik jak zrobie :hyhy:

Siemka hmm... z kad wziolem pomysl, bo sam bylem w takiej sytuacji kiedy kupowalem golfa
a byla to naprawde zla pora bo padal deszcz i jeszcze byl wieczor. Pozdro
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!

moj-golf/mtuner-reaktywacja-vr6-t5834.html
MTuner
Badacz tematu

Postprzez Dinuś » 14 gru 2009, o 17:08

pare zdjec z warsztatu , wal do szlifu i panewki do dorobienia :( Obrazek Obrazek Obrazek na ostatnim zdjeciu jest na czerwono pokazane o ile wystaje panewka Obrazek
Dinuś
Members

Postprzez WASKIVR6 » 1 sty 2010, o 16:41

Coz wyrazy wspolczucia z powodu tej awarii.Proponuje ci zrobic kalkulacje i zastanowienie sie co dalej gdyz koszty beda potezne!!!
WASKIVR6
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Silniki benzynowe