Moderator: Moderator
slawek3032 napisał(a):KAMIL a lepkosc jaka mam wziazc taka sama?
koles ma 2E katuje go w wyscigach i to rowno wydaje mi sie ze to dobre i mocne silniki 3 lata sie nim sciga bez zadnych przerobek i nigdy nie mial problemow a co do oleju to mi tez sie wydaje ze lotos nie jest zly e wtorek sie wezme i zrobie ta wszystko a po naprawie sesja zimowa i pokaze wam golfa pzdrpablomed napisał(a):slawek3032, nie śpiesz się z tym silnikiem, może ta szklanka poleciała od tego co wcześniej koledzy napisali, znaczy coś z rozrządem, a co do oleju najechałem na Lotosie 320 tys i czekam aż sie potwierdzą opinie że jest zły. Nie wygląda żebym się miał doczekać. Z tym że i tak nie wiem czy 2E jest kolizyjny, nikt ne wie
SotoM napisał(a):a jakiej firmy pasek...
bo rolka to napewno INA - dostepna prawie w kazdym sklepie moto...
co do pasków to tak jak bys kupił tez w sklepie to by bylo dobrze.
pasek oryginał firma tak jak zamiennik tylko dodatkowo dołozone logo firmy auta...
trudno dyskutowac ze słusznoscia tego stwierdzenia, praktycznie jednak mało kto to robi. Więc jak ktoś niema ochoty bulić za części z ASO to zbiera informacje na forum czy od mechaników co jest dobre i kupuje zamiennik o jakości "zbliżonej do oryginału"adrian5 napisał(a):trzeba kupić oryginał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 75 gości