Moderator: Moderator
Opik napisał(a):Myszkowski napisał(a):Te silniki rzeczywiście mogą mieć więcej. Mój zbiera się do setki między 11-12 sekund, podobnie na gazie jak i lpg, a katalogowo 14s. do 16 nawet na lpg. Muszę zrobić dokładniejsze próby z podłączonym komputerem.
1.6 były też w wersji 100 konnej.
wiem że to optymizm i takie liczenie, ale to nierealne niestety, takie czasy robią zadbane 1.8 90KM
Myszkowski napisał(a):Opik napisał/a:
Myszkowski napisał/a:
Te silniki rzeczywiście mogą mieć więcej. Mój zbiera się do setki między 11-12 sekund, podobnie na gazie jak i lpg, a katalogowo 14s. do 16 nawet na lpg. Muszę zrobić dokładniejsze próby z podłączonym komputerem.
1.6 były też w wersji 100 konnej.
wiem że to optymizm i takie liczenie, ale to nierealne niestety, takie czasy robią zadbane 1.8 90KM
Robilem filmik. Na prostej drodze przez las raz w jedna strone raz w druga. Wrzuce jeden z nich na wyslijto.pl Nie widac na nim drogi ale jak bedzie trzeba to zrobie filmik gdzie widac i droge i licznik. moglem sie i walnac w liczeniu
i policzyc optymistycznie. No ale jak ci sie bedzie chcialo to zobacz sam.
Paweu_mk3 napisał(a):
Można zmierzyć przyspieszenie za pomocą GPS są specjalne aplikacje na takie urządzenia i to daje wyniki które mogą coś nam powiedzieć (biorąc poprawkę na błąd opóźnienia rzędu 1 - 2 sekund).
Także proszę was... Nie snujcie tu takich teorii bo jakiś świeży user wpadnie i przeczyta te bzdury.
rutek182 napisał(a):Mój AEE ma 86KM. byłem na hamowni , wejdź w mojego linka tam jest zdjęcie z hamowni... to miło sie zaskoczyłem wynikiem..
rutek182 napisał(a):ja wtedy nic nie płaciłem bo były dni otwarte. ale ok 100zl do 150zł.
te silniki mają potencjał. mają kopa .. mają szybko reakcje na gaz, i to jest fajne pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 55 gości