K@mil napisał(a):MaSSiF86 napisał(a):liwinglawida napisał(a):MaSSiF86 napisał(a):napisane na tabliczce jest
na jakiej tabliczce?
na tabliczce na zderzaku od wewnetrznej strony mozna powiedziec ze nad kloszem lamp przednich tak to moge wytlumaczyc ale nie zgadza sie to wogole wizualnie bo wyglada jak na ABU z tego co zobaczylem w linku w tym temacie a neistety nie moge zobaczyc AEE
Chodzi Ci o tabliczke znamionową
Bylo juz o tym 100razy ze tam nie ma oznaczenia silnika bo silnik to rzecz wymienna... na tabliczce jest oznaczenie Nadwozia
no to teraz juz jestem w domu
ale wyglada moj silnik na ten ABU a nie AEE zreszta zdziwilem sie bo moj to jedno punkt i jeszcze z roku 93 wiec ten AEE mi nie pasowal
a mam pytanko do was moze cos pomozecie jak jezdze na benzynie i jest zimny silnik, jak wcisne pedal gazu mozna powiedziec do oporu to ok 2500 obr/min. zaczyna mi sie robic odcinka... jak sie zagrzeje dalej jest to samo ale jak wcisne pedal bardzo delikatnie to kreci sie nawet 4000 obr/min. dlaje nie probuje zebym bo nie zbieral z asfaltu
przeszukalem forum ale jakos nic mi nie wpadlo w oko zeby bylo cos z tym zwiazane chyba ze przeoczylem
z gory wielkie dzieki