Moderator: Moderator
pierwsze słyszę żeby seria była zakuta w ABF-ie fakt zdrowy silnik wytrzyma coś pod 300km co do silnika hmm dynamiczny jest mam w swoim LPG Sekwencja BRC i przy w miare normalniej jeździe 13literków łyka w mieście. Porównanie jazdy LPG a PB to...nie ma co równać,na PB wkręca się silnik jak szalony pod sam koniec.Troszkę kasy już włożyłem w silnik,a raczej w jego osprzęt. Tak dla porównania...łapałem się z kumplem,on seatem Cordobą GTI 120ps sam, ja we trzy osoby i na LPG i został wyprzedzony więc źle nie jest jak na LPG. Naprawdę jeśli chodzi o większe prędkości to do 200km/h dużo nie potrzeba zwłaszcza na PB,z racji też tej że zrobiłem se dolotCysiu_NS napisał(a):jest zakuty i mozna latwo podniesc jego moc
jawor87 napisał(a):pierwsze słyszę żeby seria była zakuta w ABF-ieCysiu_NS napisał(a):jest zakuty i mozna latwo podniesc jego moc
Shmatan napisał(a):A czy ktoś jest w stanie rozpoznać która generacja instalacji jest zainstalowana tutaj? http://i40.tinypic.com/vi1zlt.jpg
Po czym to rozpoznać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości