Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
okej ustawiłem wszystko jak na schematach, zakręciłem i znów zapłon przestawił się o kilka ząbków. Porównałem paski i nowy jest dłuższy o ok 1 cm od starego, stąd różnica.
micro pasek do wody też sprzedali mi nie na ten wymiar, więc już wiem gdzie leżał problem.
na tygodniu jadę na wymianę popychaczy, okazało się, że stare w ogóle nie był ruszone.
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
do samochodu włożyliśmy nowe popychacze INA, komplet. Rozrząd spięty na starym pasku, ori VW. Dalej klepał jak wcześniej.
Dzwoniłem do gościa od remontu głowicy (no jest to spory warsztat w LBN i raczej bez negatywnych opinii chociaż słyszałem o lepszym). Robione było gianzdo zaworu, stary zawór skrzywiony no i freezowanie przylgni.