Moderator: Moderator
no tak tylko ze sonde lambde wlasnie juz sprawdzalem i niby jest dobra. Fakt jest ze koles robil mi to za darmo bo mi sie udalo go doprosic i mam wytnik z tej sondy i ja sie na tym nie znam i jak pojde do mechanika to mu to pokaze moze oni sie cos na tych winikach znaja. A komputer jak bedzie niedobry to jakie sa wtedy oznaki odczuwales cos jesli chodzi o silnik ?wicher napisał(a):pozdro mam też 1.4 92 też mi palił 14 ja miałem rozwalony komputer i sonde lambe sprawdz czy to działa też będzie lac wicher
dzieki to bylo jednak ta odma spadla mi i tak mi smierdzialo. teraz mam problem inny a tym paliwem bo kurde pali jak wsciekly.opel napisał(a):u mnie śmierdziało jak spadła odma.
możliwe że wtryskiwacz leje. Jeżeli masz na 1punkcie to zdejmij plastik z zespołu wtryskiwacza na 2x 10 potem odpal i zobacz jaki strumień daje wtryskiwacz, powinna być mgiełka i brak strumyków. wcześniej sprawdź czy nie ma jakichś wycieków
[ Dodano: 2008-03-21, 21:39 ]
zapomniałem o najważniejszym. sprawdź podstawe wtrysku to taka guma pomiędzy zespołem wtryskiwacza a kolektorem ssącym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości