solidny mechanik/warsztat w Gdańsku

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Postprzez slaby » 31 paź 2009, o 20:58

witam od jakiegoś czasu mam problem ze swoim samochodem; gasł czasami podczas jazdy na niskich obrotach ale zawsze od razu odpalał. teraz gaśnie na światłach, w korku i daje się do odpalić po kilku lub kilkunastu minutach.poczytałem co sugerujecie i teraz moja prośba czy ktos może mi polecić dobry warsztat w Gdańsku, w którym nie oszukają, nie naciągnął a co najważniejsze pomogą. jak na razie nie trafiłem na nikogo sensownego a problem jest duży.
slaby
Berbeć

Postprzez Dinuś » 1 lis 2009, o 12:20

witam slaby, znajomy mial taki objaw w 1,4 i to byl czujnik halla , jeli ci nie trzyma obrotów to moze byc silniczek krokowy , ,opisz dokladniej problem ,ja bym spróbował sam zlokalizować przyczynę ,zawsze pare groszy zaoszczędzisz:D :hyhy: ,ten objaw sie robi dopiero jak masz cieply silnik ????
Dinuś
Members

Postprzez Eero » 3 lis 2009, o 22:53

winna jest najprawdopodobniej elektryka. Ja miałem tak kiedyś i nagle ten problem się rozwiazał jak przedmuchali sprężonym powietrzem silniczek krokowy i wymienili świece.
Eero
Czytacz

Postprzez slaby » 4 lis 2009, o 14:56

świece wymienie i mam nadzieję, że to pomoże bo to strasznie wkurzające, taka jazda z przystankami. czasami jeżdzi normalnie, ale nigdy nie wiadomo co i kiedy się wydarzy.
slaby
Berbeć

- - -

Powrót do Silniki benzynowe