Szybka odpowiedz!

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Szybka odpowiedz!

Postprzez marcinkoz2910 » 3 mar 2009, o 00:48

To znowu ja dziś byłem w ASO VW bo kurde nigdzie nie można dopaść odmy do silnika bo ta rurka jest ni jak foremna :/

Pojechałem, szukałem to z takim panem Tomkiem ponad 30min bo chyba pierwszy raz siedział na programie ETKA 7 :hyhy: ale mniejsza o to, zamówiłem, zapłaciłem i teraz patrzę na kartkę i do ETOSu i numery się zgadzają ale jedno co mnie intryguje to czemu na rachunku pisze ŁĄCZNIK a nie tak jak w ETOSie Przewód odpowietrzający, ale No się zgadza? Ma to jakiś wpływ na to co mi sprowadzą z Gdańska? :zalamany:

Obrazek Obrazek
marcinkoz2910
Members

Szybka odpowiedz!

Postprzez seb » 3 mar 2009, o 00:51

Nie masz sie o co obawiac, nazewnictwo jest dowolne, skoro numery sie zgadzaja dostaniesz to co potrzebujesz.
seb

Postprzez marcinkoz2910 » 3 mar 2009, o 01:01

seb, na chłopski rozum tez tak sądzę ale wole się upewnić bo kiedyś kupowałem do T4 ten cały przedni panel gdzie wchodzi radio, sterowanie nawiewem, guziczki i inne to 3 razy wymieniałem a za każdym razem "to musi być to" bo innego nie mają
marcinkoz2910
Members

Postprzez K@mil » 3 mar 2009, o 01:04

Bo to jest łącznik :) łączy dwie rzeczy ze sobą...
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez seb » 3 mar 2009, o 01:05

marcinkoz2910, na koniec pozostaje Ci tylko porownanie to co dostaniesz z rysunkiem ktory wkleiles zeby miec pewnosc, a jaks to to bedzie nazywac....... wazne zeby pasowalo :-)
seb

- - -

Powrót do Silniki benzynowe