heh to jest tak jak robia w autach starzy mechanicy poluzowuja aparat zaplonowa i sam sie ma ustawic albo na sluch niema wiekszej durnoty haha kto tak robi to mi go zal z tymi paskami niewiem czy mozna napewno niejesat to dobre ale mi sie w golfie 2 pozrywaly i jechalem 3 kilometrow bez paskow do najblirzszego cpn i nic sie neistalo z autem wiec mysle ze na chwilke mozna by bylo to zrobic ale poczekaj na odpowiedzi innych bo mi moze nie a komus tak
szczeze mowiac to mam bardzo podobny dzwiek.i mi sie to dzieje dopiero jak silnik zlapie temperature i odp mechanika na ten dzwiek to pompa wodna..ale czy to napewno to.to okaze sie w tym tygodniu pozdro
zaden plastik o nic nie obceira...dokladnie sie przyjrzalem i wykluczam lozysko alternatora bo nic na nim nie slychac..teraz 50% daje pompie wody ale najbardziej slychac w dolnej czesci paska rozrzadu
***************************** VW GOLF MK3 by STINGER
Witam
Mam pytanko... doszedłeś może co to za odgłosy?? Mam podobny problem. U mnie te odgłosy pojawiły się po wymianie rozrządu. Wyje tylko przyobrotach 1000 1200 potem już nie słychać. Dzięki za odp.