Musiał nastąpić błąd zapisu lub odczytu tego kodu: ŻADEN silnik koncernu VW/Audi/SEAT/SKODA w całym czasie produkcji nie miał takiego oznaczenia. Nawet SKODĘ Favorit sprawdzałem
no mowie ja tez przeszukalem wystzko i nic NIE MA TAKIEGO SILNIKA!!!! kurde lduzie czy wy nie widzicie zamiast strzelac i podawac linki to sprawdzcie bo albo ja mam pipe na oczach albo koles sie pomylil zwyczajnie
witam.. Ja mam golfa z 97 roku Aee
ale zauwazyłem tez ze mam tez napis ABE tyle ze to pisze po prawej stronie jak sie otworzy maskę koło amortyzatora. I tam jest podane ABE F204 czy jakos tak..
ABE napewno ! jak nie wiesz gdzie masz oznaczenie silnika to nie wypisuj lepiej nic a masz silnik ABU 75 konny monowtrysk a ABE to najprawdopododobniej oznaczenie rodzaju nadwozia choc tu to ja sie moge pomylic ale to raczej to POZDRO
Witam
Ja mam ten sam problem ABE
jak widac na fotce ja mam taki sam silnik jednopunkt 1,6 8v
i tez na nim mam oznaczenie ABE i nie moge nigdzie znalesc danych tego silnika
Proszę wpisać na Google najpierw: "silnik ABE", później: "Silnik ABE" - czytania na kilka dni! Jedno z tego jest pewne: w histori koncernu VW silnika ABE nie było...
Sa różne pomyłki: korozja i odczytanie B jako E, odczytanie normy spalin jako typu silnika itp.