Moderator: Moderator
łukasz1983 napisał(a):Tylko pasek i pompa,ABD nie ma napinacza,pasek jest napinany pompą wody.
Sama prawda.palio45 napisał(a):Teoretycznie pompę wody powinno wymieniać się co druga wymianę rozrządu.
Ale rzeczywistość potrafi być zupełnie inna.
palio45 napisał(a):Tak to właśnie jest jak się jej nie wymienia. Jak dawno temu była wymieniana (ilość km)?
Teoretycznie pompę wody powinno wymieniać się co druga wymianę rozrządu.
Ale rzeczywistość potrafi być zupełnie inna.
Tak tylko tyle wystarczy kupić.
łukasz1983 napisał(a):Mnie za robocizne skasował 100 pln,ale ja zmieniałem też pompe.
vinni_pl napisał(a):ja się dowiem koszt wymiany i wtedy zdecyduje czy pompę też idzie jakoś ją sprawdzić czy pożyje jeszcze trochę ?: ) bo kupioną zawsze można oddać jak stara będzie ok
Paweu_mk3 napisał(a):vinni_pl napisał(a):ja się dowiem koszt wymiany i wtedy zdecyduje czy pompę też idzie jakoś ją sprawdzić czy pożyje jeszcze trochę ?: ) bo kupioną zawsze można oddać jak stara będzie ok
A szumi ta pompa? Cieknie czy co że chcesz niedawno wymienianą pompę znowu wymieniać?
Mi 2 lata temu pasek wymienił mechanik za 80 zł. Pasek Contitech'a więc polecam jak coś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości