Moderator: Moderator
Piaggio napisał(a):A może bezpieczniej bylo by zalać dobry półsyntetyk? 10w40 Motula badz Valvoline przeznaczony do diezli?- tego drugiego poleca duzo mobilków.
jacol210 napisał(a):Piaggio napisał(a):A może bezpieczniej bylo by zalać dobry półsyntetyk? 10w40 Motula badz Valvoline przeznaczony do diezli?- tego drugiego poleca duzo mobilków.
Właśnie nie wiem co zrobić......Zastanawiam się czy full syntetyk nie rozszczelni motoru....
prekursor napisał(a):jacol210 napisał(a):Piaggio napisał(a):A może bezpieczniej bylo by zalać dobry półsyntetyk? 10w40 Motula badz Valvoline przeznaczony do diezli?- tego drugiego poleca duzo mobilków.
Właśnie nie wiem co zrobić......Zastanawiam się czy full syntetyk nie rozszczelni motoru....
A od kiedy olej jest odpowiedzialny za szczelność silnika?
Nie kupowałbym Castrola i na pewno nie przez neta.
GrZeChU91 napisał(a):Ja jezdze na Castrol 10w40 i jestem zadowolony ogolnie z firmy castrol
leopard napisał(a):GrZeChU91 napisał(a):Ja jezdze na Castrol 10w40 i jestem zadowolony ogolnie z firmy castrol
nie ma czegos takiego jak firma castrol ... castrola kilka lat temu wykupilo BP - zostalo przy nazwie castrol bo marka jest znana i dobrze sie sprzedaje - nie mniej jednak to co jest w opakowaniu to olej BP
BTW - na dole opakowania bedzie info manufactured by BP - z numerem kadzi z ktorej olej byl rozlewany
nie trzeba chyba dodawać ze ten sam olej w opakowaniu BP jest troche tanszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości