Koledzy mam problem auto gaśnie mi podczas jazdy jest to nie tyle co problem a bardzo niebezpieczne bo one gaśnie w najmniej odpowiednich momentach (np: gdy jadę 100km/h a on sobie poprostu zgaśnie i nie chce więcej zapalić)
Nie wiem czym to jest spowodowane ale objaw jest taki, że auto zgaśnie i tak jakby nie włączał się zapłon (ale się włącza bo mogę kręcić rozrusznikiem, silnik nie odpala) nie palą się po przekręceniu kluczyka żadne kontrolki ani od oleju, ładowanie, ręczny nic ... nie działa też wskaźnik paliwa wtedy .... po ok minucie postoju wszystko wraca do normy ... po przekręceniu kluczyka działa wszystko ..... domyślam się, że auto nie zapala ponieważ nie grzeją się świece .... a rozrusznik sobie kręci ...
Czym to może być spowodowane gdzie szukać przyczyny takiego zachowania ... nie zdaża się to często ale tak jak mowie .... w najmniej oczekiwanym momencie ...
aha dodam jeszcze że przytrafiło mi się to ze 4 razy odkąd mam to auto i nigdy na biegu .... zazwyczaj jak mam wciśnięte sprzęgło ...