Moderator: Moderator
a moze to nie przez to. moze wina nie tkwi juz w pompie a w prześlizgujacym sie sprzęgle...DJ_SM napisał(a):Też miałem czyszczony nastawnik usługa kosztowała 150zł przejechane mam od tej pory około 16kkm i objawy powracają a to dla tego że nie wyczyściłem zbiornika paliwa
taka wtyczka czyi czujnik predkosci(zamiast linki).DJ_SM napisał(a):W bardzo prosty sposób można sprawdzić czy to wina nastawnika, przy skrzyni biegów od strony przegrody jest taka wtyczka wypnij ją
a jak bedzie dalej szarpało na odpietej wtyczce to wina sprzegła - autem do 2000obr telepie i dalej idzie gładko. obiaw pojawia sie na najwyzyszm biegu potem schodzi na mniejsze...DJ_SM napisał(a):próbuj czy bedzie szarpało jak nie to znaczy ze winowajcą jest nastawnik.
sprzęgło swoją drogą ale rozmawiałem z innymi osobami które miały czyszczony nastawnik i sytuacja identyczna, natomiast jeden ze znajomych wyczyścił zbiornik i jeździ bez problemów więc coś w tym jesta moze to nie przez to. moze wina nie tkwi juz w pompie a w prześlizgujacym sie sprzęgle...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości