przez radomiak » 4 maja 2011, o 21:31
ja mam troche inny problem kontrolka abs zaczela mi sie zapalac posprawdzalem wszystko polaczenia czujniki itd i podlaczylem pod vag 4,9 i tu pojawil sie problem we wszystko moge wejsc tylko nie w abs polaczy sie na kilka sekund i zrywa polaczenie i tak w kolo jedyny blad jaki mi sie udalo odczytac to 64764 . i teraz moje pytanie gdzies wyczytalem ze to moze byc uwalony sterownik to by sie zgadzalo z moimi obserwaciami jak sie laczyl co polaczenie to pokazywal w tej rubryce informacia o sterowniku bzdury np HHHHHHHHHHHHH LUB QQWQEWEFWEFG LUB 1HQQQQQQQQQ843TJG POKAZYWAL ZA KAZDYM RAZEM COS INNEGO TO BY MNIE UTWIERDZALO W TYM ZE POSZEDL STEROWNIK OD ABS I TERAZ PYTANIE JAK SIE DO TEGO ZABRAC CZY WINA JEST KOMPA NA PODSZYBIU CZY TEGO POD SIEDZENIEM NA TYLE DOMYSLAM SIE ZE TEGO POD SIEDZENIEM. JAK TO UGRYZSC sory za duze litery i jak to naprawic bo vagiem nie moge sie polaczyc . silnik poduszki itd lacza sie bez problemu i stabilnie pracuje. a abs zrywa polaczenie po ok2 3 sekundach. jak to naprawic .
VW GOLF 1,9TDI 1z GT 66KW/90KM 95r
Yaesu FT-857D/President Texas/HF-P1/HV-10