Moderator: Moderator
tdik najoszczedniejszy wsrod tych golfow 90ps. latem 5,5l zima troche ponad 6
robercik napisał(a):kupilem teraz bardziej oszczedny woz
Snejk18 napisał(a):Zależy na jakich trasach . Ja mam teraz do pracy tak blisko, że silnik nie rozgrzewa mi się nawet do końca.
Na MFA pokazuje mi ponad 7l Ale przy dłuższych trasach, rzeczywiście schodzi nawet do 5l
Snejk18 napisał(a):A tak na marginesie, dzisiaj widziałem reklamę jakiegoś zakładu "DIESEL NA GAZ", może by sobie tak zamontować szkoda, że sobie nie zapisałem numeru
robercik napisał(a):nie tico na gaz
[ Dodano: 2011-12-09, 19:39 ]
bezczelnie malo pali i oc place 220 zl na rok a czecsi takie tanie ze to chamstwo
[ Dodano: 2011-12-09, 19:44 ]
diesle juz sie skoncza dla biedoty jak ropa bedzie droga
robercik napisał(a):to strasznie cienko bo szykuja skok na plebs i ON bedzie onad 6 zlociszy
chwila chwila czy mi sie wydaje czy próbujesz zadrwić z osob które smigaja dizelami? hymmm jeżeli diezel za drogi może warto przesiąśc sie na chińskiego skutera- zagazować go i wtedy to nie bedziesz juz miałpomysłównaco wydawac zaoszczedzone pieniądze! Jak dla mnie moje srednie 5 litrów a na trasie potrafi zejśc do 4-4,5 to bardzo dobry wynik zważając ze nawet wczesniej na serii 110 ps potrafil niezle złoiśc tylek teoretycznie mocniejszym benzyniakom! Pfffffffffffffff!robercik napisał(a):diesle juz sie skoncza dla biedoty jak ropa bedzie droga
Piaggio napisał(a): nawet wczesniej na serii 110 ps potrafil niezle złoiśc tylek teoretycznie mocniejszym benzyniakom! Pfffffffffffffff!
Marian0753 napisał(a):Plus dla diesla to to że nie każdy tankuje po 5.6zł na stacjach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości