Moderator: Moderator
cineek25 napisał(a):to po kiego wała ten dwumas?
palio45 napisał(a):Nie wiem co poszło do mechanika niech sprawdzi. Z tego co wiem to jak na wolnych telepie budą w tych autach to dwumas się odzywa. Zapewne od nowości nie wymieniany i przyszedł na niego czas. Miejmy nadzieję, że to nie jego wina tylko poduszek .
Jak nie chcesz pchać się w koszty to dwumas wymienia się na jednomasowe koło zamachowe i po sprawie. Wtedy jest dożywocie i koszty mniejsze.
Rezygnację z zastosowania sztywnych kół zamachowych można przedstawić po krótce faktem, iż na przestrzeni kilkunastu lat, moment obrotowy generowany przez współczesne silniki wzrósł około dziesięć razy, a zwykłe koło zamachowe po prostu nie wytrzyma takiego momentu.
GrzesTM napisał(a):Czy znacie jakies pewniki poduszek do gofra ale miekkie?
GrzesTM napisał(a):chodz u mnie w miescie jest magik od MB ktory adaptuje do audikow i passatow b5 poduszki z merca (jezdzilem takim przerobionym) matko, jaka roznica, jaki komfort.
a czy do goferka?
GrzesTM napisał(a):wymienialem od skrzyni, febi, twarda jak cholender i jeszcze zabek blokujacy lape byl zbyt niski. (nie mieli innych na stanie a potrzebowalem na juz)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 26 gości