Witam.
Ten problem moze wynikac z braku sprezania w cylindrze. Podobny problem mialem w Vectrze B, jadąc na 3 biegu z predkoscia 60km/h nagle auto mi gasnie. Moze sprawdzie czy to nie jest taka sama przyczyna.
Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
.siemasz kaczorek,czy moglbys okreslic precyzyjniej,tempkierature czego w twoim aucie badal ten walniety czujnik,please. moje auto gasnie juz pół roku i nie moge dociec co jest powodem.objawy sa nastepujace:jade,silnik sie zatrzymuje, ale nie zapalają sie konrolki cisn.oleju,ładowania.czasem po odkreceniu klucza i ponownym przekreceniu kontrolki wskakuja i dalej norma/na tzw zapych lub rozrusznik/i jade dalej.ale bywa ze nie reaguje na klucz i trabią na mnie bo stoje kilka zmian swiateł na krzyżówce.zauważyłem tez ze dotkniecie kierunku "w lewo" unieruchamia motor,czasami włączanie wstecznego-kompletny zonkkaczorek napisał(a):miałem podobny przypadek tez mi gasł podczas jazdy podłączyłem go pod kompa i wyszło że czujnik temperatury jest walnięty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości