Nie wiem jak TY ale ja studjuje i miałem fajnego wykładowce z fizyki
wspominam o tym dlatego że powiedział prawde
a konkretnie " ilość energi we wszechświecie jest tak asama i niezmienna"
a to że jedną energie zamieniamy w inną to inna sprawa ale energi jest tyle sano
wienc jak podepniesz taki generator do silnika to jak byś silnik obciążył
efektem mniejszego spalania jest zmniejszenie dawki paliwa co można zrobic bez generatora i auto mniej pali
HHO nie jest takie cacy jak reklamują Ci co zarabiają na tym
pozostaje jeszcze kwestia ingerencji w układ zasilania silnika i brak badania technicznego w razie wypadku czy coś ... to choćby nie wiem co bedzie Twoja wina tak jak wina pijanego kierowcy niezależnie czy faktycznie on spowodował wypadek
Generator fajna sprawa wajnie wygląda tymbardziej że sam montujesz i wywalisz go po 5 tys kmpłytki utleniają sie(rdzewieją a jak są z blachy nierdzewnej osadza sie kamień i efektywność drastycznie spada)
płytki sie wymienia zimą zapomnisz to lud rozerwie cały układ
ehh dość tego mojego wykładu bo ja nie polecam podbnie jak ktoś kto miał i wydał 500zł ( to 1/3 Legalnej instalacji LPG) LPG zwraca sie a HHO
nikt tego nie policzy bo spalisz mniej paliwa o jakieś 3 zł na 100 km
Wienc pewnie po przejechaniu tgo samego dystansu zwraca sie LPG
Pewnie nie wiesz ale LPG jest montowane go DIZLI spalanie o 30% mniej paliwa
30% paliwa jest uzupełniane LPG zału nie ma ale i tak jest taniej
chcesz zaoszczędzić sprawdź ciśnienie w oponach sprawdź kąty zdejmik kufer z dachu będzie kilka złotych w kieszeni
Miłej zabawy i poczytaj artykuły o HHO
i pomyśl dlaczego ktoś reklamujący na YOUtubie nie pozwala komętować swoich filmów pewnie ktoś wyraża negatywną opinie .....