witam dziś mi pękł główny przewód oleju zasilający w passacie b4 1.9tdi, który idzie do turbiny pomoże to ktoś znaleźć allegro? Bo szukałem dziś sporo czasu i nie mogłem znaleźć za pomoc serdeczne dzięki
czy jest taki sam to wydaje mi się ze napewno ale fajni by było jakby to ktoś sprawdził w ETKA - porównał numery części...
na allegro nie znajdziesz tego. teraz zaczynają te przewody gnić...
mi kiedyś tez pękł na kolanku nad kolektorem wydechowym-przerdzewiał. ileż ja się tego naszukałem... i trafiłem w nie najlepszym stanie ale nie miałem co zrobić- na szrocie mi 100zł za to zawyli sukinsyny...
nie ma. sklep jak ma układy z ASO to mówia ci ze na jutro bedzie.sklep zakupuje w ASO a to bie goni jeszcze z wiekszą marażą. tak wiec jak sklep mówi ze tylko oryginał to dziekuje i jade sam do ASO. w aso sie nie dowiadywałem ile kosztuje bo nie maiałem czasu.przeszukałem allegro -nie znalazłem i odrazu pogoniłem na szrot.
Oles, Ja mam z 1z A tak wygląda, porównaj sobie. jest to przewód miedziany lub metalowy który doprowadza olej do turbiny.Powinien pasowa, stan idealny( trzyma olej. niepordzewiały, nie jest dziurawy itp.itd) Cena do dogadanie !