Witam mam problem tego typu iż mój silnik traci moc przeglądałem wszystkie tematy o podobnych problemach lecz żaden mi nie pomógł. Auto pali za pierwszy no generalnie pszczółka wszystko działa turbo chodzi ale do pewnego momentu .Po przekroczeniu 100/110/120 km auto traci moc. po zatrzymaniu i np jazda na 1 biegu pedał w podłoge i auto ma taki brak mocy ze maluch by wyprzedził. Silnik wchodzi w tryb noutlauf. Błedy to 00575 oraz 65535. błąd 00575 można usunąć ale po stracie mocy powraca natomiast drugiego błedu nie da się usunąć. Zawór n75 wymieniony przepływomierz działa został podmieniony z kilku innych aut i tez tracił moc. Mechanicy kasują a nic nie potrafią mi pomóc cały czas to samo. Dzis wymieniony był zawór n145 bodajze tak sie nazywa. jest on za przepływomierzem i niby mechanik powiedział ze jechał 160-180 i nic sie nie działo ja odbieram jade 110 i notlauf. auto po stracie mocy maksymalnie jedzie 120 km/h zrobiłem logi dynamiczne dla grup 011 03 01 wiec je zamieszczam . Proszę niech mi ktoś pomoze. aa zapomniał bym dodać że po zgaszeniu auta i ponownym odpaleniu wszystko jest ok.
Log (0 - 001,011,004,001,011,004)