Powiedz mi jeszcze, czy bezpieczniej jest jeździć z diodą lub odłączoną wtyczką od przepływki i z w krętem lub wężykiem normalnie podłączonym do egr? Bo póki co, nie mam możliwości finansowych na zakup używanej/nowej przepływki...

Moderator: Moderator
gumowy waz ktory idzie od EGR do intercoolera
kusiu napisał(a): 'po naprawie' ma sprężynkę od długopisu, bo stara była już strasznie mocno przetarta...
kusiu napisał(a):Otóż skręcając kierownicą w prawo idzie wszystko lekko, można robić tzw. mydełko, natomiast skręcając w lewo kierownica idzie, jakby nie miała wspomagania, dopiero, gdy coś przeskoczy (jest to słychać w kabinie) również można kręcić paluszkiem. Czasami jednak nie przeskoczy i do końca kręcę prawie że obiema łapamiCzy to wina maglownicy? Bo już zacząłem jej poszukiwać i nie wiem, czy to koniecznie to
jak dla mnie wygląda to na ssanie, czy jak to sie tam fachowo nazywa, u mnie rowniez jak jest zimne auto to przy odpaleniu nieco inaczej chodzi niz jak na ciepłym, chwile pochodzi i słychac jak jakis przekaznik pstryknie a mocno kopci? na zimnym silniku to raczej normalne i troszeczke zawsze bedzie puszczal dymek.kusiu napisał(a):Dzieje się tylko tak, jak auto stoi całą noc, lub 5-6 godzin nieodpalane. Na ciepłym silniku i w ciepłe dni, nic takiego się nie działo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości