Jest to maksymalna prowizorka. Niestety z racji tego, ze mam webasto nie moglem nigdzie zmiescic jakiegos sensownego zbiornika na wode. Webasto mam zaraz za akumulatorem w strone zbiorniczka wyrownawczego.
Dlatego zaopatrzylem sie w woreczek na spryskiwacz z malucha (chyba jednak z poloneza bylby lepszy bo jest szerszy ale krotszy, pojemnosc ta sama 2l).
To dalem tak mniejwiecej za wentylator a obok akumualtora. Wezyk poprowadzony zaraz za blenda kierunkowskaza, dysza mgielkowa z citroena c3 przylepiona poxipolem. Przycisk... nie mialem nic pod reka sensownego wiec wzialem ze starego zasilacza komputerowego przycisk 1/0. Wpialem sie w zasilanie od ogrzewania szyby tylnej (jest po kluczyku). Przycisk jest taki duzy ze idealnie wpasowal sie w zaslepke kolo guzika ogrzewania
Czytalem posta na forum Octavii odnosnie natrysku i narazie mam te same spostrzezenia. <10C nie daje to nic. Czekam na upal aby rozwiaz watpliwosci i ewentualnie polecic/odradzic pomysl natrysku w golfie
Znalazlem i policzylem: Pojemnosc oryginalnego IC do golfa 3 to 2,66l
Sharan prawie 3,4l ale jest bezposrednio z przodu auta.
TOMEK 84, jak masz vaga to wrzuc logi z butowania na 4,5 biegu. Najlepiej jak bedzie cieplutko na zewnatrz