z tylu w gabazniku masz nalepke. Albo od wewnetrznej strony krawedzi zaladunkowej albo w okolicach kola zapasowego. Stawiam jednak na pierwsze rowziazanie. Wsadz wiec glowe do bagaznika i dobrze sie porozgladaj. Jaka masz moc samochodu? Moze w dowodzie masz napisane ile kW. To tez pomoze ustalic jaka masz wersje. Ktory rok samochodu?
To jest GTD 75 koni 92 rok i cały czas mi sie wydaje że to jest silnik AAZ ale pewności nie mam bo nie wiem gdzie sie to sparwdza właśnie ktoś tam powiedział mi kiedyś że w dowodzie tez któreś literki ale to by nie było wtedy żadne AAZ bo tam nic takiego nie mam a jutro sprawdze ten bagażnik i poszukam tej naklejki...
opolanin ta tabela nie rozwiewa jego watpliwosci, poza tym zwroc uwage ze nie ma tam rozgraniczenia pomiedzy D a SDI. Poza tym nie ma tam silnika AFF, takze 75 konnego.
Kajtek, Z tego roku w tym samochodzie masz praktycznie na pewno silnik AAZ
w dowodach nie ma kodu silnika, w starych dowodach był, ale w nowych juz nie ma, wsadź głowe do bagaznika i przeczytaj z wlepki (to nie boli), no chyba ze już jej tam nie ma, to musisz poszukać na bloku silnika
POZDRO!