jaki olej

Wszystkie informacje o silnikach diesla.

Moderator: Moderator

Postprzez kajtek » 3 lis 2008, o 00:43

można mówić że ktoś był w rozlewni i widział że do bańki castrola leją lotosa nie motywuje mnie żeby kupować olej Lotosa bo bedzie taniej.... JA WIERZE ŻE IDE DO SKLEPU I KUPUJE OLEJ FIRMY KTÓRA OD LAT JEST NA RYNKU I CHYBA NIE ZAJMUJE SIE PRZELEWANIEM TANICH OLEJI DO SWOICH KANISTRÓW TYLKO PRODUKCJA DOBREGO OLEJU.
Ostatnio edytowano 3 lis 2008, o 00:46 przez kajtek, łącznie edytowano 1 raz
kajtek
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Golfik1986 » 3 lis 2008, o 00:43

narazie bylem zadowolony z mobila. chociaz ojciec dzis mi polecil jakis olej do diesli nazwa gm lub gn sam go leje do mercedesa i jest zadowolony. nie wiem czy nie pomieszalem nazwy slyszal ktos o takim czyms
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Golfik1986
Ekspert

Postprzez creedd » 3 lis 2008, o 18:30

no a ja właśnie wróciłem z pracy i mam na zegarze przejec!kajtek!, hane dokładnie 5km......tak panowie przy przebiegu 299999tys zegar się wyzerował( przez chwilę poczułem się jak w nowym mk3). Silnik pracuje naprawdę nieźle, nic nie wycieka a leje mobila 10w40 z formułą do turbodiesli. Nie mam pojęcia czy ta formuła wpływa na pracę turbiny, ale jest ona sucha i pracuje przyzwoicie. I najważniejsze, to to o czym napisał !kajtek!, dbać o olej i jego terminową wymianę a napewno auto będzie wdzięczne... Pozdrawiam
creedd
Berbeć

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Silniki diesla