SotoM napisał(a):supermac13 - na poczatek hamuj z tym co piszesz do mnie... ja ciebie nie obrazam,i nie zycze sobie abys pił do mnie z takimi tekstami- czytaj ze zrozumieniem... nie znasz mnie i nie wiesz jak mnie rodzice wychowali i najmniej cie to powinno obchodzic... psycholog jestes ze potrafisz z pisania wywnioskowac czy komus puszcza komprecha czy nie i jaki kto ma humor i jak jest wychowany...
upieram sie na tym co napisałem bo widze ze ty odrazu z kluczami podchodzisz do sprawy za miast z komputerem co najpierw sie robie przy tym silniku...
a ze ty sie upierasz na swoim to sie upieraj dalej - i to jest dla mnie szukanie mózgu w dupie bo nie w tym tkwi problem jaki masz ze sprawdzasz świece które teraz maja najmniej do tego bo wogole teraz sie nie załanczają.to nie silnik TD czy D.
po pierwsze kolego to,nie upierałem sie przy świecach,bo jak wcześniej napisałem z je sprawdzałem chodziło mi o czujnik.Nie znam sie tak bardzo dobrze na dieslach ja być może Ty.A pojechałeś po mnie za to,że napisałem Ci o pasku iż nie są robione tak by mogły sie tak sobie wyciągać a jeśli już to chroni je przed tym napiacz.I jak umiesz czytać to wiesz,że chodziło o tamto zajście.Po drugie właśnie to Ty napisałeś DO MNIE BYM SZUKAŁ MÓZGU..i jeśli to nie jest picie do kogoś,to nie wiem za przeproszeniem o ch...Ci chodzi bo przecież ja do Ciebie też nic nie mam w takim wypadku i bede dalej głupa palił...
a tak apropo tego czy można coś powiedzieć o osobie po tym w jaki sposób pisze to powiem Ci że mało wiesz,bo można i w dodatku nie tylko po tym bo po tym co mówi,w jaki sposób to mówi i jak sie zachowuje.To wystarczy by określić człowieka... TY TEŻ CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM...bo ja rozumiem dobrze to co kto do mnie piszę. Ja nikogo na forum nie obrażam i nawet mi nie przyszło to na myśl,choć naprawde po przeczytaniu paru innych postów można sie przewrócić z powodu tak błachych spraw o jakie ludzie pytają.Ale oni chcą wiedzieć bo nigdy sie tym nie interesowali...wiec czy to jest powód by komuś odpisywać tak nieprzyjemnie??Nie.....i ja tego nie robię.I myślałem,że tu na forum tak właśnie sie nie robi,a już tym bardziej nie spodziewałbym sie tego po Tobie kolego,osobie która kimś jest dla tego forum.Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie
[ Dodano: 2009-09-18, 18:17 ]kolego leopard,tak wiem że nie tylko dla tego jesteście by pomagać,jest fajny klimat,są znajomi i przyjaciele (prawie jak w rodzinie) i o to też tu chodzi.przepraszam,że głównie zwróciłem uwagę na to o czym napisałem.ale wydaje mi sie,że jesteś w stanie zrozumieć moją gafę w danej chwili
[ Dodano: 2009-09-18, 18:21 ]leopard napisał(a):jeśli w miarę szybko zareagujesz (zorientujesz się że to klin) bez problemu zregenerujesz czop wału - w najgorszym wypadku czeka cię wymiana wału (oby to nie było konieczne )
Tak zareagowałem już od rana wstawiłem na warsztat bo niestety nie mam obecnie warunków by wykonać to samemu,a ponadto czasu.A mechanik zrobi to za przystępną cene i w bardzo szybkim czasie.jest to zaufana mi osoba.Dziękuje wszystkim zamykam temat