fakt te nasz stare tdiki nie sa tak fajne troche glosniejsze i slabsza kultura pracy ale powiem ze wszystko rekompensuje spalanie i zakochalem sie w tej jednostce narazie na niej sie zatrzymam
witam mam taki problem z moim golfem mam go juz ponad 1.5 roku i nigdy nie bylo zadnego problemu stukalem kilometry i nawed odglosu zadnego nie wydawal . dbalem o olej filtry wszystko robilem na czas i jakies pul roku temu moze wiecej zaczol mi gasnac i gasnac czasem zadko czasem z kilometra na kilometr i tak w kolko musialem chwile odzekac i dalej jechal az pewnego razu wracalem do domu i zgas na jakis miesiac i nawed nadzieji nie bylo az tu pewnego dnia wsiadlem i normalnie odpalil i jezdzilem tydzien wstralem rano do pracy odpalam atu rrrrrrrrrrrrrryyyyy i wielki stuk jak by ktos z kopa walnol w samochud i to na tym sie skoczylo zblokowane kola nie idzie ruszyc walu ani w ta nani wewta i niewiem co mam zrobic bo sie zabardzo nie znam a niemmam gdzie postawic samochodu bo jestem za granica i to by bylo bardzo drogo prosze o jakas pomoc wskazowki .19.tdi z roku 94 pozdrawiam