komputer

Wszystkie informacje o silnikach diesla.

Moderator: Moderator

Postprzez SotoM » 22 sty 2009, o 00:32

tyberianki napisał(a):w piątek lub sobotę zdejmę jeszcze raz podszybie i zobaczę oraz zrobię zdjęcia tej wtyczki, zastanawiam się przy okazji czy komputer odpowiada za tempo poruszania się wycieraczek, bo dziwnym sposobem zostało mi tylko najszybsze tempo, a co się stało z dwoma pozostałymi, czyżby to wina komputera? :cwaniak:

nie komputera :!: :!: :!: przełacznik wycieraczek możliwe ze ci sie przepalił... w elektryce jestem noga ale przekażnik 99 jest odpowiedzialny za wycieraczki...(skrzynkja bezpieczników pod kierownica)
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
SotoM
Members

Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez tyberianki » 26 sty 2009, o 09:17

Pierwsza sprawa faktycznie wystarczyło wyjąć i włożyć przekaźnik 99. żeby wycieraczki wróciły do normy, Druga sprawa znalazłem ten komputer i faktycznie jest on sprawnie ukryty przy filtrze kabinowym czyli w podszybiu od strony pasażera, no i Trzecia sprawa wtyczka przy silniczku wycieraczki, zrobiłem zdjęcie... Obrazek
Ostatnio edytowano 28 sty 2009, o 00:25 przez tyberianki, łącznie edytowano 2 razy
tyberianki
Czytacz

Postprzez leopard » 26 sty 2009, o 09:22

tyberianki napisał(a):zrobiłem zdjęcia do czego ona jest

gdzie masz to zdjęci ??
leopard
Members

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Silniki diesla