kontrolka rezerwy paliwa w golf 3 1.9D

Wszystkie informacje o silnikach diesla.

Moderator: Moderator

Postprzez marcinkoz2910 » 12 kwi 2009, o 10:38

lukas217, obrotomierza w to nie mieszaj on nie ma nic do tego bo koleżanka ma 1,9D (nie wiem który rok ale to jest jeden z pierwszych golfików) z zegarem analogowym i seryjnie ma założoną kontrolkę (bynajmniej ona nic tam nie dodawała a MK3 ma od starszych którzy nią troche pojeździli)

A co do obrotomierza jak byś chciał założyć to jest bajka nie ma problemów

Użyj opcji SZUKAJ i poczytaj albo podepnij się pod jakiś temat pokrewny było już o tym na forum
marcinkoz2910
Members

Postprzez opolanin » 24 kwi 2009, o 10:38

jest tak jak pisze nasz forumowy pomocnikmarcinkoz2910, i nie sprzeczać się już na ten temat, też chciałem u siebie zrobić lecz nie mam tej kontrolki, to nie jest zależne od roku auta bo nigdzie nie pisze że nikt nie wymieniał licznika ale wiem że w nowszych goferach tego nie ma, przynajmniej u znajomych z Grupy Opolskiej
opolanin

Postprzez leopard » 26 kwi 2009, o 21:39

kontrolki były w seatach
leopard
Members

Postprzez lukas217 » 27 kwi 2009, o 13:11

w seatach to wiem ze sa u mnie jej nie bylo wczesniej widac bo nie bylo miejsca na tym palstowym pasku co sa poszczegolne piktogramy a po rozkreceniu zegarow zauwazylem dodatkowa zarowke i jak robilem nowe poswietlenie to zalozylem bez obudowy do sprawdzenia i ona sie zaswieca jak sie wlaczy zapłon i po chwili gasnie teraz musze sprawdzic dokad musi spasc wskazowka zeby sie zaswicila bo cos ktos kiedys pisal ze w dieslach nie mruga tylko sie odrazu zaswieca
lukas217
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Silniki diesla