miras200888 napisał(a):sory ze zadam takie pytanie ,
gdzie w golfie jest odpowietrznik bo pierwszy raz szlysze o takim czyms
Jak odkecisz korek wlewu paliwa to jak zanurzysz wzrok w otwór, to na prawej ściance będzie taki mały pizdgroł,
Moderator: Moderator
edward_k napisał(a):w moim golfie też strasznie powoli zbiera się wskazówka paliwa po zatankowaniu, rozumie że to normalne ?
to raczej nie jest normalne,a pływak tobie sie nie zawiesza.ja swoje autko mam od 2008.nie chwaląc sie nigdy nie dopuściłem zebym miał rezerwe.wiec cieżko mi powiedzieć czy moja skazówka,powoli sie podnosi .przeważnie tankuje jak mam połowe zbiornika .i normalnie sie podnosi odrazu po zatankowaniuedward_k napisał(a):więc sytuacja u mnie wygląda tak, po włączeniu zapłonu wskaźniki podnoszą się praktycznie od razu więc strzelam że licznik jest na silniczkach bo faktycznie słychać ich pracę, problem polega na tym że przykładowo wskaźnik paliwa wchodzi na rezerwę, podjeżdżam na stacje, tankuje sobie 20 litrów, odpalam samochód, wskazówka paliwa podnosi się na wysokość na której była przed tankowaniem czyli dalej na rezerwie i dopiero powoluteńko się podnosi i często dopiero następnego dnia pokazuje ilość paliwa którą zatankowałem, czy to jest normalne ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości