Znaczy wiem o co chodzi tylko że napewno nie jest przestawiony rozrząd o jeden ząbek bo inaczej by auto chodziło a chodzi idealnie o co chodzi z tym vagiem jak to ustawić przecież jak przeskoczy to tego się chyba nie ustawi komputerowo nie tak mi się wydaje czytałem o tej synchronizacji tam się coś ustawia tylko nei wiem co.
Jeżeli ktoś by był tak miły i mi powiedział co mam zrobić tym vagiem żeby to sprawdzić ustawić.?
[ Dodano: 2010-06-26, 15:18 ]byłem na oględzinach wszystko po dokręcane i wygląa ok pasek też nie jakiś tam po przecierany sprawa ma się tak auto zaczeło mi szarpać zimą potem znowu przestało teraz znowu i jakes dwa dni temu przestało nie chce się wymądrzać ale moim zdaniem czy gdyby rozrząd był przestawiony o jeden ząbek auto przy - 20 odpalało by że tak powiem od kopa nie kopci silnik chodzi jak zegarek na moc też nie narzekam czytałem troche o tej synchronizacji tylko nie wiem jak się do tego zabrać jak to sprawdzić wyczytałem gdzieś zę wartość ma być najbliżej 0 od -3 do+3 a najlepiej zero tylko gdzie to jest.