No odpala pięknie wręcz bym powiedział, kopcić też nie kopci, jedynie leciutko jak depne, ale to normalne spaliny też zaden błąd sie nie pali na licznikach
nie wiem, ale wydaje mi że to autko powinno być oszczędne tak jak pisałem wyżej
po miescie max 8
trasa 6
trym mieszany np 7 ale nie 9
na trasie 8
a w mieście 10 i to bez klimy
Mam znajomego mechanika, który posiada niby program do vw za którego dużo zapłacił, kasuje 30f czyli 150 zł, no ale lepiej przeprowadzić diagnostyke jak lać 10-11 a na trasie 8
To co mam robić, żeby jak najmniej sie wykosztować, już najwyżej wydam za te wtryskiwacze, ale żeby to było pewne
Tą przepływke gdzieś czytałem że można wyczyścić i bd dobrze
Wymieniłem też filtr powietrza, bo był lekko zarypany, ale i tak nic nie pomogło
[ Dodano: 2012-11-29, 12:02 ]Dodam jeszcze, że autko posiada koła 18 rs 225
No ale kurde i tak mi sie wydaje że to spalanie jest nie tak, bo w trasie jak już autko leci sobie to powinien spalić duzo mniej
Podczas trasy jak jade z 80 km/h i zresetuje kompa to 1 znak spalania jest normalny taki jak powinien być według mnie bo jest około 5,5-6.2 litra przy takiej spokojnej jjeździe, ale automatycznie zaczyna spadać do 7 litrów przy jeździe jak najdynamiczniejszej
[ Dodano: 2012-11-29, 12:04 ]dziś z bratem podłacze go do laptopa przez proglram sciągniety z neta i zobaczymy, moze jakaś sąda siadła, albo coś
Tylko że autko naprawde sie zbiera bo jechałem 200 i problemu nie miałem zeby go rozpędzić
[ Dodano: 2012-11-29, 12:09 ]A jeśli to przepływka to mozna ją wyczyścić tak? po przeczyszczeniu bd dobrze?
No i podłaczeniu do vaga jeśli to wtryski albo przepływka to vag to wykaze czy nie potrafi okazać takich szczegółów?