Moderator: Moderator
bendi86 napisał(a):Sprawdziłem naciskając alternator, rzeczywiście silnik ma luzy i to dość spore, która to może być? Można podać jakieś linki na allegro całego kompletu który będzie mi pasował ? Tam są chyba trzy poduchy prawda ? rok '92 silnik 1.9 td AAZ. Z góry dziękuję.
MTi napisał(a):skoro alternator to wg mnie wlasnie ... po skrzynią.. spróbuj za nia złapać i pociągnąć do góry ^ xd u mnie sie normalnie dało podnosić ; D
bendi86 napisał(a):Dziękuję za pomoc. Poduchę oczywiście wymieniłem, pomógł oczywiście kliknąłem. Tak jak mówił MTi musiałem zdemontować wybierak ponieważ za żadne skarby nie chciała wyjść nie inaczej jak otworem po wybieraku...przy czym dostał on smaru i chodzi jak nowy. Poducha która tam siedziała była oryginalna i miała oberwaną gumę od góry przy tym metalowym łożu, smaru już tam nie było. Kilka słów po jeździe próbnej- chyba żałuję że kupiłem topran niby niemiecka ale troszkę pomrukuje delikatnie, może się wyrobi ułoży ale pewnie nie.
bendi86 napisał(a):chyba żałuję że kupiłem topran niby niemiecka ale troszkę pomrukuje delikatnie, może się wyrobi ułoży ale pewnie nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości