emillo2502 napisał(a):no mechanik nie mówił że ścięło tylko że śruba się poluzowała.
[ Dodano: 2012-12-14, 09:52 ]
ale pech...dzisiaj byłem u tego mechanika i ścięło jednak ma kupić kolo pasek itp. zrobić frezy.400 zł mam zabulić.
[ Dodano: 2012-12-14, 19:58 ]
witam.znowu kolejne problemy powstały.brak kompresji na 3 cylindrach.mechanik cos mowil o planowaniu glowicy.jutro ma ja wyciągnąć.moze tez byc cos nie tak z zaworami
[ Dodano: 2012-12-18, 19:56 ]
Witam.wydmuchało uszczelkę.planowania głowicy nie robiłem bo jest ok.za wszystko z tym rozrządem itp zapłaciłem 850 zł.
Heh ja chciałem sobie polepszyć a pogorszyłem .. nową poduszkę pod silnik założyłem i przykręciłem do kupy nie luzując jej odpowiednio samochód porządnie wy telepało po czym dosłownie ukręciło śrubę na wał czyli tamto małe koło ... na środku skrzyżowania w drodze do mechanika żeby coś z tym zrobił ...za poduszkę zapłaciłem wtedy 90 zł a za nowy silnik który do dzisiaj mnie wpienia bo jednak jest jeszcze roboty 800zł .. i to dałem kolesiowi jeszcze 50zł więcej bo niby sprzęgło nowe a ciągnie że masakra ..
odradzam od razu każdemu kupno td bo to jednym słowem niewypał ktoś to zrobił na próbę i zapomniał zniszczyć.. co to za skrzynia biegów ? a ten klin na wale ? ekonomicznie jeżdżąc muszę do 100km/h jeździć gdzie kuzyn afn.. 120 -130 spalanie 4.5 .5 ? a ja 5.0 -5,5 i nie ma czym depnąć i na dodatek same problemy ... sypie się jak domki w Rumuni istna skarbonka ... autko dla ludzi o mocnych nerwach aaz ... no cóz zrobiłem błąd i jedynie można ostrzec następnych ..
[ Dodano: 2012-12-20, 02:24 ]
i prawdą jest ze z gówna bata nie ukręcisz ...
syzyfowa praca ... przy tym gównie