Moderator: Moderator
djmaxior90 napisał(a):bo mam peknietą rurę tuż przy samej turbinie jest sklejona taśma i widze ze nie dokręcona chyba bo sie kolibie trochę. Ciężko dostac taka rurkę??
djmaxior90 napisał(a):W jaki sposob wyczyscić zaworek n75 by go nie uszkodzić? Czy moge normalnie za pomocą kabelków sprawdzic czy zaworek sobie cyka pod aku?
Damianeros napisał(a):djmaxior90 napisał(a):bo mam peknietą rurę tuż przy samej turbinie jest sklejona taśma i widze ze nie dokręcona chyba bo sie kolibie trochę. Ciężko dostac taka rurkę??
No to widzę główny powód Rozumie, że to ta gumowa rura pękła spokojnie kupisz na allegro, zmierz średnicę pękniętej rury i poszukaj TUTAJ ja od tego kolesia kupowałem i jestdjmaxior90 napisał(a):W jaki sposob wyczyscić zaworek n75 by go nie uszkodzić? Czy moge normalnie za pomocą kabelków sprawdzic czy zaworek sobie cyka pod aku?
Raczej nie robiłbym tak, bo nim steruje komputer a powinien już cykać przy włączonym zapłonie (przynajmniej mi raz cykał gdy zapłon był włączony dłuższy czas)
Gdy wymienisz ten przewód powinno być duuużo lepiej, a jak dalej będzie "przerywać" zajmij się zaworkiem N75 łap linka.
P.S. Szczerze nie wiem co czyścić w tym zaworku bo tam praktycznie nie ma syfu (ewentualnie sprężynka może pęknąć) ale mi pomogło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości