Witam!
Ostatnio mam problem z moim golfem, a dokladnie 2 problemy zwizane z jedna tematyka.
1. Gdy jade nieraz mam taqk, ze gdy dodaje gazu mam jakby dziwna dziure, slysze tak jak by bieg byl wybity i zaraz wraca do normy czyli podskakuje mi do wielu obrotow i jak miedyz czasie trzymam clay czas pedal gazu to po sekundzie wraca do normy i turbina ciagnie go dlaej ale jest tak jak by slizg ... czy to moze byc od sprzegla lub pompy wtryskowej ??
2. auto jest jak by duszone rozpedzam auto i od pierwszego momentu auto sie dlawi tak jak by mu zatykano pobor paliwa na sekunde jedzie dlaej znow i rozpedza sie dalej dziwne myslalem, ze to filtr paliwa ale przeczyscilem (na pelnym baku tez tak siedzieje) bo myslalem, ze to moze jakies smieci w baku ale nie wiem, prosz eo jakas rade moze to w tym przypadku pompa wtryskowa podaje mi przerywana dawke paliwa i dlatego go tak dławi ? ... bardzo prosze o podpowiedz bo za miesiac znow jade do gdanska (bylem tydzien temu i zaczelo go dlawic a 1 problem pojawil sie juz w krakowie)
pozdrawiam !