slawek5t napisał(a):bioly21, jaki masz teraz przebieg a jaki miales w 1998 roku?
Robiles przez ten czas wtryski, pompe wtryskowa , głowice itp?
golfik rocznik 1995 , w 1998 roku auto sprowadzone z Niemiec z przebiegiem 132tys raczej oryginalny , kupiony przez dobrego sasiada zza plotu , pozniej odkupiony przeze mnie , pamietam nawet jak go kupil co to byla za fura w tamtych latach u mnie na wsi,
teraz jest 537tys oryginalne , co do wymian w silniku absolutnie nic nie bylo robione , jedynie poduszki + wymiana miski olejowej bo gdzies na kamien najechal i strzelila , wtryski , pompa , glowica , turbo i cala reszta jest to co wyjechalo z fabryki
mam do niego cala ksiazek serwisowa od nowosci , dodatkowo od 1998 roku sasiad prowadzil sobie zeszycik w ktorym mam zapisane ile km zrobione po zatankowaniu , za ile zlociszy zatankowane oraz wymiany wszystkie olei , klockow , tarcz i takich dupereli nawet zarowki wpisywane , niestety blacha tez oryginalna nadkola i progi pognite do wymiany ale wiem ze mam pewne auto wsiadam i moge jechac w trase 2000km i wiecej bez niespodzianek