jacekPlacekkk napisał(a):i jak nie miałem ze sprzegiełkiem to podejdzie z ?
oczywiście, ja właśnie czekam na wypłatę i zamawiam kółko ze sprzęgiełkiem i rolkę profilaktycznie i jadę na wymianę . Może nie trzeba będzie napinacza wymieniać .
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
Robertuss, ty już to zrobiłeś z tego co wiem z vwgolf, a więc - czy robiłeś wcześniej napinacz czy od razu to kółko?
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
tak to jest to . U mnie jest podobny dźwięk i na bank coś z napinaczem. Ja na początku wstawiam kółko, jak to nie pomoże - daję nowy napinacz.
e2, ile bedzie Cię kosztować to i to? zapodaj ceny? ja na ajeglo znalazłem kółko ze sprzęgiełkiem za 120 zeta ina ciężko znaleźć na alledrogo a w sklepie internetowym inetr carsu Ruvila za 296zł
Będę zamawiał w IC na zniżkach więc pewnie lekko powyżej 200zł mnie to wyjdzie. Reszta to około 150zł + robocizna. Ale, chciałem sprzedawać auto, nie udało się, teraz zostaje ze mną więc muszę je dłubać powoli i wiem, że warto .