kostek678 napisał(a):MTi napisał(a):szczerze? do 120 spalanie w miare normalne nie zauwazylem jakegos wiekszego wzrostu ale.. przy 170 z haczykiem .. tworzy się Wir w baku .. ; p nie jestem w stanie opisać dokladnie ile spala..
ale po tych modach co prawda które kosztowaly mnie 5o zl... naprawdę dobrze sie zbiera. . . ciągle korci mnie na montaż ic'ka który juz lezy w piwnicy i porównanie .. jak to w sumie jest Z i bez.. ale brak czasu ; /
Ps. Co do testowania turbiny dołączam sie do pytania...
[ Dodano: 2012-05-30, 22:16 ]kostek678 napisał(a):Hmm na 1% kkk 03
a no ; )
kkk 03 ? zgadłem ? ;D ja teraz załozyłem k14
u mnie siedziala juz 14'stka
[ Dodano: 2012-06-01, 21:19 ]wojo92 napisał(a):120... przy 120 to mój aaz przestaje jechac
...
dlatego chce spr wg ... wiec czy odp ktos w który wejscie podłaczyc sprezarke zeby zobaczyc czy wg sie działa
.... albo jak je recznie ruszyc... widze na turbinie jest jakas spreryzna i ciegno... z tyłu moze tym ruszyc
Widzialem jak koleś na yt mial wyjete turbo ale z silnika 90 km .. i na rozruszanie tego calego mechanizmu pstrykal od strony cieplej wd 4o ? i ruszal sztangą ? . Chcialem zrobic to samo ale boje sie wyjąć turbo ... Ponoc prosta sprawa ale... no latem moze ; )
A co do tych twoich 12o... i końcu ... Wywal Kata ... Czytałem o tym co nieco i tez moze meić wpłym okrutny na to
A i zarobisz z 150 - 2oo Zł
na jakieś mody .. Np... wskaźnik doładowania i możne icka jak dobrze trafisz
A i widze bądź też nie widze...
Pina w którą strone ustawiłeś wycięciem ? .
O ile dobrze pamiętam a miałem to rozkręcone jakos w wakacje... To Bolec znajduje sie od strony Filtra powietrza [ Ten jak i Filtr paliwa Tez wymien ma to wplyw na autko jezeli jest zaj..... khym .. zabrudzone ... drobiazgi o których nikt nie myśli .... ] I tez w tą strone powinieneś dać pin od strony wycięcia.