Moderator: Moderator
arek7812 napisał(a):ale jeśli postoi w ciągu dnia około 1,5 godziny to nie chce odpalić od pierwszego kopa.Trzeba go odpalić rozrusznikiem czyli łapie aż załapie i chodzi
4 pinowy i model silnia by ułatwiłarek7812 napisał(a):Czujnik temperatury moge wypiac ale nie wiem ktory to jest
jest na króćcu z głowicy do chłodnicy czujnik czarny z żółtym(otokiem , opaską ) 4 pinarek7812 napisał(a):silnik 110 koni AFN
a masz tą pompęarek7812 napisał(a):ze 3 dni temu przy moim passacie b5 1,9 tdi zmieniałem pompę bo poprzednia padła
vision napisał(a): to luknij na przewody paliwowe czy coś się nie dzieje bo zimne paliwo uszczelnia
vision napisał(a):wypnij przewód od czujnika temp. i odpal auto i jak efekt
vision napisał(a):podpiąć pod Vag może jakieś błędy wywali i kąt wtrysku
vision napisał(a):G81 czujnik temp paliwa jest w nastawniku to na żółto
leopard napisał(a):co doradzisz jak kąt będzie ksiązkowy
korekta dawki paliwaleopard napisał(a):2- modyfikacja mapy startowej silnika
wystarczyleopard napisał(a):zawsze pozytywny - tylko co na to świece żarowe - które w trybie awaryjnym grzeją na maxa ~ 15 sekund
fizykaleopard napisał(a):wiekszych bredni już dawno nie czytałem ...
leopard napisał(a):patrz mój post wyżej - na który nie zechciałes (nie wiedziałeś) odpowiedzieć ...
czytaj ze zrozumieniem i leopard owocnego klikaniaarek7812 napisał(a):a gdzie ten czujnik sie znajduje i jaki kosz naprawy tego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości