Moderator: Moderator
sprostowanie to nie jest inspekcja olejowa tylko info o przeglądzie + olejnitroo napisał(a):Dzis na wyswietlaczu pojawilo mi sie IN 01
ja bym wymienił olej bo jednak syf który wypłukał nowy olej będzie tam siedział i jak Ty go spuścisz to razem z tym syfem i ja bym już takiego nie lał z powrotemmike102 napisał(a):Nie chce robic burdelu, wiec tutaj napisze.
Prawdopodobnie czeka mnie wymiana uszczelki miski olejowej.
Jesli do tego dojdzie, czy mozna spuszczony olej wlac spowrotem do silnika? - olej wymienialem 3 tyg. temu.
jedno do drugiego nie ma nic wspólnego te komunikaty to jest tylko przypomnienie a tu widzę że jak ciężko pali to może być kilka powodów: filtr powietrza, czujnik temp. cieczy,świece więc jak masz możliwość to podepnij golfa pod komputer i wypluję ewentualne błędy lub poczytaj na forum bo widzę że masz diesla a tego typu tematy już byłynitroo napisał(a):Problem polega jednak na tym, iz jakis czas temu lakernik powiedzial mi, ze cale podwozie mam w oleju, ale nie cieknie po filtrze, tylko jakby ze skrzyni. Dzis, jak pojawil mi sie ten komunikat IN 01, to od tej pory strasznie dlugo kreci, zeby odpalil. Nie odpala na tzw. dotyk, tylko chwile musi krecic rozrusznikiem, nawet, gdy jest cieply. O co chodzi?
mike102 napisał(a):czy mozna spuszczony olej wlac spowrotem do silnika? - olej wymienialem 3 tyg. temu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości