Akumlator mam jeszcze ok nie ma problemu kręci może i to nie ma sensu wiem że tatuś tak pare lat temu robił jak mieliśmy lublina w vw lt nie ma zadnych problemu z rozpałem. Mówili w tvn turbo że na mróz jest lepiej obłozyć aq folią termoizolacyną może moje manie sympati do auta nie pozwalają logicznie myśleć ale wydaje mi się że gdyby nie mialo sensu nie gadali by i nie którzy ludzie jednak stosują.
tak TVN TURBO gora!!!!! a jhak powiedza ze do naszych TDI'kow lac wode bo lepiej pojada to tez trza wierzyc???? ja bym nie probowal,po to jest przeciez te forum zebysmy sie dzielili informacjami z zycia wzietymi a nie tym co w tv mowia,niektore rzeczy trzeba brac na logike(babcia ma wasy to jest dziadkiem??-nie!!!! za duzo hormonow meskich!!!!!)sluchajta TVN'u to w takie mrozy bedzieta w sandalkach chodzic, taka folia moze i cos da jak mrozu bedzie ok -10 przez jedna noc a jak dluzej to niema szans!!!! albo dobry aq albo wyjmowac go na noc!!! POMYSLCIE NA CHLOPSKI ROZUM!!!
Za bardzo się rozpędziłeś i chyba się nie rozumiemy to napewno nie zaszkodzi to raz a dwa nie zrobiłem tak bo tak mówili bo mam też swój rozum i często słyszałem od ludzi że tak czasem robili i nawet mój tata też tak robił czasmi ale pewnie i on zaraz zostanie z krytykowany a jeżeli już to ci powiem co tam dokłanie mówili, a no że obłożyć aq folią na noc rano sciągnąc dokładnie tak a wyciągać akumlator na noc nie ma sensu troche mi się nie chce chyba że ktoś ma problemy z otpałem no to czemu nie ciepły napewno dużo lepiej kręci.
ja nie krytykuje nikogo tylko wyrazam swoja opinie, aq mozna oblozyc zeby cos dalo to przy mniejszych mrozach ktore wystepuja krotko nie takich jak teraz sa, chodzi mi o to ze nie zawsze to co mowia w tv jest prawda, z wlasnego doswiadczenia wiem to co pisalem wczesniej jak mialem stary aq,jak dobrze tobie pali z rana to spoko i chwala twojemu tdi....
Spoko nie ma się o co spreczać zaplać zapala narazie nie ma problemów ale chodzi o to że jak akumlator bedzię w cieple to napewno wydłuży się tez jego żywot jak ma wytrzymać 2 lata to podejrzewam że w cieple ten czas może się wydłużyć.
Ps Leo ten to se chyba zapomniał że ma auto i przypomniał jak z deczka zima pusiciła.