Moderator: Moderator
dzieję sie to chyba nie zawsze,jeszcze sprawdze dokładnie-ale dziwne zjawisko bo nie mogłem podpasować żadnego posta na forumarek ryba napisał(a):skoro ci słabnie ja podejrzewał bym pompę paliwa
hmm......ciężka sprawa,bo starałem sie to sprawdzić ale nic sie nie dzieje.....przyspiesza do-180km bez żadnego problemu autko idzie tak ja ma iść,dalej nie próbowałem bo nie ma jak (albo droga sie konczy,albo auta jadą):)) nie wiem już sam,może jestem przewrażliwiony już:/ dbam o niego,dopiero co go kupiłem-wczęsniej miałem BMW a o reszcie nie wspomnę(nigdy nie przypuszczałem ze kupię golfa-ani nawet nie miałem dobrego zdania o nich)teraz moje zdanie o GOLFIE III radykalnie sie zmieniło,polubiłem to auto i podchodzę do niego jak do każdego innego co miałem-ogólnie to sam robię przy nim to co jestem w stanie(wymieniłem rozrząd-uszczelniacze+uszcz.pod miską ponieważ poprzedni właściciel zalał minerału do niego,ja wróciłem na pół syntetyk.filtry powietrza i paliwa.tylko autko dużo pali (nie przestawiłem pompy)wiec nadal bede szukał przyczyny.jak tylko bede mógł podjadę go podpiąć by zlokalizować jakiekolwiek błedy.SotoM napisał(a):supermac13, zobacz przy jakiej predkości zaczyna mieć muła.powyżej 100km/h tak gdzieś 120??. i jhak zwolnisz i spowrotem mu depniesz to też nie chce jechać...
jesli coś takiego ci nastapi to zwolnij i zobacz czy bedzie miał moc.jesli nie to sie zatrzymaj, zgaś silnik i zapal go ponownie i ruszaj i zobacz czy bedzie miał moc. podejrzewam u ciebiue zatarcie kierownicy spalin w turbinie- z praktyki standard w AFN'ach czyli 110tkach... zrób tak jak ci napisałem i daj znać .chyba ze juz to obadałeś....
czub87 napisał(a):Witam ja mam taki problem. Jak zapale auto i jade spokojnie czyli gdzies do 120 km/h to wszystko jest ok, jak przekraczam ta predkosc to nagle gwaltownie spada moc;/ i pozniej juz nie wazne czy zwolnie czy jade szybko moc juz nie wraca. Ale jak tylko zgasze samochod i odpale na nowo to wszystko jest ok. co to moze byC??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości