spalanie 1z

Wszystkie informacje o silnikach diesla.

Moderator: Moderator

Postprzez Murel » 11 wrz 2008, o 21:44

lesmian83 napisał(a):SotoM, spalanie w moim seryjnym 1Z waha się między 4,5/5,5 tras, 5,5/6,5 miasto i jak dla mnie jest to bardzo dobry wynik :-)

Ja rowniez mam identyko a co do powietrza w pompie TDi - przerwalem przewod przy zbiorniku oj checa byla bo daleka trasa mnie czekala i mechanik na "gwalt" szukany. ale odpalil z drobnymi problemami he he he ;-) :lol:
Murel
Czytacz

Postprzez robercik » 13 wrz 2008, o 11:51

wyjezdzilem do konca az sie zapowietrzył,odpaliłem oczywiscie z problemem,ale to ostatecznosc takie dzialanie,sprawdzalem tez go wyjezdzajac 100 km i dolewajac pod korek,to jest dziwna sprawa,znam ten samochod jak swoje 5 palcow a to dla mnie dziwne,to spalanie,przerabialem juz kilka samochodow z benzyny na diesla,ale 1 raz mi sie trafil taki ku...,zeby mnie tak wkurzyc a złożyłem go specjalnie dla siebie,był to 1,4 benzyna+gas,a zrobilem z niego tdi full wypass z pelnym wyposazeniem,szyber,szyby,lustra elek.,grzany,klima,abs,sportowe hamulce i zawieszenie,a teraz musze go opylic :dobani: mialem przerabiane z diesla audi b3 1,6 86 KM tez full wypas to sie pozbylem na rzecz tego złoma
robercik
Badacz tematu

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Silniki diesla